Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790
Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790

GALERIE FOTO:Reţetă germană: Măr în foietaj


http://traditiiculinareromanesti.wordpress.com/
Ingrediente: 
2 mere
aluat foietaj 
1 ou
făină Arpis 000
scorțișoară
sos caramel
înghețată pentru servit
Ingrediente sos caramel:
zahăr
unt
smântână lichidă
Mod de preparare: 
Se întinde aluatul foietaj sub forma unei foi subțiri și se taie fâșii înguste (1 cm). Se decojește mărul și se învelește într-o fâșie de aluat. Se unge cu albuș bătut spumă cu scortișoară și se introduce la cuptor la 75 grade pentru 25 de minute. Prepare sos caramel: Zahărul se caramelizează cu unt. Se adaugă smântâna lichidă după ce s-a lichefiat. Se servește cald, cu înghețată de vanilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?