Ediția: Marți 14 ianuarie 2025 Nr. 6792
Ediția: Marți 14 ianuarie 2025 Nr. 6792

Salată de sfeclă cu ciuperci


Ingrediente:
Salată de sfeclă cu ciuperci:
4 sfecle mici
100 g ciuperci
o ceapă
ulei
oțet
sare,piper
usturoi-opțional
 
Mod de preparare:
Sfecla se fierbe în coajă sau se coace în cuptor. După ce se răcește, o dăm pe răzătoarea mare. Ceapa se călește ușor, apoi se adaugă ciupercile de pădure fierte. Încorporăm cu sfeclă, condimentăm după gust cu sare, piper, oțet. Cine dorește adaugă usturoi pisat. Servim salată călduță cu mămăliguță, sau rece cu pâine. Se poate servi ca garnitură alături de șnițel din soia.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?