Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784
Ediția: Sâmbătă 21 Decembrie 2024. Nr 6784

Ragout de vită


Ingrediente:
400 g carne de vită slabă, tăiată bucățele
400 g ciuperci proaspete, feliate
2 cepe tăiate mărunt
2 ardei kapia copți și feliați
1 roșie mare, fără pieliță și tăiată cuburi
2 morcovi tăiați bastonașe
1 țelină tăiată bastonașe
200 ml supă de vită
100 ml vin alb
2 linguri ulei
1 linguriță rasă chimen măcinat
rozmarin și tarhon proaspăt, sare, piper

Mod de preparare:
Punem uleiul la încins, adăugăm ceapa și carnea de vită, amestecăm și lăsăm la călit cam 10 minute, să se rumenească. Adăugăm ciupercile, ardeii copți, sare, piper și chimen. Amestecăm și după 2 minute turnăm supa și vinul. Când începe să fiarbă, punem restul de ingrediente și condimente și lăsăm la foc mic să fiarbă încă 2 ore și jumătate.
Se poate servi cu garnitură de cartofi natur sau piure.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?