Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785

Tochitură


Ingrediente:
rinichi de vită
rinichi de porc
inimă de porc
limbă de porc
piept de porc împănat
ceapă
usturoi tăiat mărunt
sare, piper
boia de ardei iute
bulion
 
Mod de preparare:
Rinichii se taie pe lungime și se curăță de uretră (tot ce este alb în interior)și se fierb. De asemenea și de la inimă se îndepărtează grăsimea, și se fierbe împreună cu limba.(toate sunt fierte când intră furculița ușor).[atenție – diferă timpul de fierbere și de aceea se fierb se-parat. Limba se curăță de pieliță și se taie cubulețe, ca toate celelalte. Separat se călește ceapa în care se prăjește pieptul de porc tăiat cubulețe. Toate acestea se amestecă, peste care se adaugă din zeama de la inimă și limbă (apa de la rinichi se aruncă). Când toate dau în clocot se adaugă bulionul, se stinge focul și se pune boiaua, sarea, piperul și usturoiul după gust. Se mai poate folosi și splina, după gust, dar în niciun caz niciun fel de ficat. Textura ficatului nu e compatibilă cu celelalte.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?