Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785
Ediția: Luni 23 Decembrie 2024. Nr 6785

Cuib de viespi


Ingrediente

Pt blat:
500 g faină
250 g margarină
5 gălbenușuri
un cub de drojdie
3 linguri de zahăr pudră

Pt. cremă:
5 albușuri
250 g zahăr pudră
250 g nucă măcinată

Mod de preparare:
Se frământă făina cu margarina, gălbenușurile cu drojdia înmuiată în puțin lapte călduț și zahărul pudră. Apoi toată compoziția se împarte în 4 turte.
Albușurile se bat spumă cu zahărul pudră și apoi se adaugă nuca măcinata.
Se întinde o turtă, se unge cu cremă, apoi se rulează, se face o ruladă care se taie apoi în bucăți cam de 1 cm.
Se unge tava, se așează bucățile de ruladă și se dau la cuptor. Când sunt gata se pudrează cu zahăr pudră.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?