Ediția: Miercuri 12 februarie 2025 Nr. 6813
Ediția: Miercuri 12 februarie 2025 Nr. 6813

Mazăre cu praz


Ingrediente:
o cutie 800 gr mazăre
1 praz tocat mărunt
1 conservă roșii decojite
2 căței usturoi
piper, ienibahar, sos soia
 
Mod de preparare:
O mâncare gustoasă de post. Într-o linguriță de ulei și una de sos de soia călim puțin prazul și roșiile împreună cu piper și ienibahar. După 5 minute adăugăm mazărea scursă și clătită în prealabil.
O ceașcă de apă se toarnă peste ames-tecul din oală și se lasă la foc mic încă 20 de minute ( maxim, depinde de aragazul fiecă-ruia). Mai ames-tecăm din când în când să ne se lipească. La sfârșit adăugăm mărar  (proaspăt sau uscat). Se poate servi cu murături.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?