Ediția: Miercuri 15 ianuarie 2025 Nr. 6793
Ediția: Miercuri 15 ianuarie 2025 Nr. 6793

Supă de morcovi


Ingrediente:
1 ceapă mare tocată mărunt se topește în ulei cu sare și piper
1 litru de apă
200 gr morcovi
1/2 ardei gras roșu
frunze de pătrunjel verde proaspăt
1 ou întreg
100 gr de smântână dulce/normală
sare și pier după gust
1 linguriță de amidon
 
Mod de preparare:
Se pregătește ceapa în ulei și se condimentează; adăugăm apa, morcovii tocați și ardeiul tăiat cubulețe micuțe; se fierbe totul și la sfârșit adăugăm oul bătut cu smântână și 1 linguriță de amidon, închidem focul și punem pătrunjelul tocat și frecat cu puțină sare grunjoasă.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?