Ingrediente:
2 cepe potrivite ;
2 morcovi ;
jumate de ardei roșu ;
jumate de ardei verde ;
400-500 g carne de vită ;
un cârnat ;
800-1000 g cartofi ;
Ulei, sare, piper, boia ;
2 lingurițe de „secretul gustului”
Mod de preparare:
Se curăță ceapa, morovii, ardeiul verde și ardeiul roșu, se spală, apoi se taie cubulețe. Într-o cratiță se pune ulei, se adaugă legumele care se călesc puțin cu boia. Am adăugat carnea de vită tăiată cubulețe, am pus o cană de apă și am lăsat să fiarbă (până a scăzut apa). După ce carnea a fiert, am adăugat cârnatul (tăiat cubulețe) și cartofii tăiați în cuburi mai mari, am pus condimente plus cele 2 lg de „secretul gustului” și piper. Am turnat puțină apă și am lăsat să fiarbă, la foc mic. După ce cartofii au fiert, am turnat peste ei un amestec (ca o smântână groasă) din 2 lg de făină cu apă, am mai adăugat sare după gust și am lăsat să mai dea într-un clocot. După ce am stins focul, am adăugat pătrunjel verde.
Poftă bună!