Ingrediente:
1 kg de cartofi
2 conserve de ciuperci tăiate
2 cepe mici
1 legătură ceapă verde
jumate de ardei roșu
cașcaval
sare, piper, ulei
o roșie
căței de usturoi
Mod de preparare:
Se curăță cartofii, se spală, se taie cubulețe apoi se pun la prăjit în uleiul încins. Iar între timp, curățăm ceapa, ardeiul le tăiem mărunt și într-o tigaie cu 2 lg de ulei le călim puțin, apoi adăugăm ciupercile și adăugăm sare și piper amestecăm bine și lăsăm să se încălzească bine. Cartofii după ce i-am prăjit,îi scoatem pe un șervețel ca să absoarbă uleiul apoi într-o tavă termorezistentă punem un strat de cartofi,un strat de cașcaval dat prin răzătoarea mare, apoi ciupercile,apoi cașcaval, restul de cartofi,iarăși cașcaval apoi tăiem rondele usturoiul și-l punem peste compoziția din tavă și ornăm cu roșie și presărăm pătrunjel uscat. Dăm la cuptor, apoi putem servi.
Poftă bună!