Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790
Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790

Cartofi cu ciuperci


Ingrediente:
1 kg de cartofi
2 conserve de ciuperci tăiate
2 cepe mici
1 legătură ceapă verde
jumate de ardei roșu
cașcaval
sare, piper, ulei
o roșie
căței de usturoi
 
Mod de preparare:
Se curăță cartofii, se spală, se taie cubulețe apoi se pun la prăjit în uleiul încins. Iar între timp, curățăm ceapa, ardeiul le tăiem mărunt și într-o tigaie cu 2 lg de ulei le călim puțin, apoi adăugăm ciupercile și adăugăm sare și piper amestecăm bine și lăsăm să se încălzească bine. Cartofii după ce i-am prăjit,îi scoatem pe un șervețel ca să absoarbă uleiul apoi într-o tavă termorezistentă punem un strat de cartofi,un strat de cașcaval dat prin răzătoarea mare, apoi ciupercile,apoi cașcaval, restul de cartofi,iarăși cașcaval apoi tăiem rondele usturoiul și-l punem peste compoziția din tavă și ornăm cu roșie și presărăm pătrunjel uscat. Dăm la cuptor, apoi putem servi.
Poftă bună! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?