Ingrediente:
1 piept de pui
1 ardei gras galben
1 ardei gras roșu
1 ardei gras verde
2 morcovi
4-5 căței usturoi
150 gr porumb dulce (din conservă)
150 gr sos salsa chinese (se găsește la supermarket)
2-3 linguri ulei măsline
sare
Mod de preparare:
Se taie mărunt usturoiul și se călește puțin în uleiul de măsline. Pieptul de pui se taie șuvițe și se pune peste ustu-roi. Se pune morcovul tăiat rondele și la urmă ardeiul gras tăiat felii. Dacă vedeți că nu are zeamă să fiarbă, picurați 20- 30 ml apă să nu se lipească și lăsați să se călească toate ingredientele, la foc mic. Este mai sănătos să fiarbă în sucul propriu.
Când erau aproape gata am pus porumbul și puțină sare, după gust. La urmă am pus sosul salsa, am amestecat și am oprit focul.
Poftă bună!