Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790
Ediția: Vineri 10 Ianuarie 2025 Nr. 6790

Vrâncenii au o nouă şansă la viaţă!


Vrâncenii care s-au săturat de umilința sistemului medical românesc, dar și de indiferența și lipsa de interes a cadrelor medicale, mai au o șansă la viață! Chiar dacă în România să ai cancer înseamnă condamnarea directă la moarte, Clinica Medicală Anadolu din Turcia contrazice acest lucru, oferind  pacienților săi o gamă diversificată de servicii medicale, medici profesioniști și aparatură de ultimă generație. Pentru sume care nu diferă mult de șpăgile pe care le dau bolnavii la noi, oamenii sunt tratați cu respectul și omenia pe care aici nu le găsesc, nici dacă ar da valize de bani.

Mulți vrânceni aleg să se trateze în străinătate de boli grave, în special cancer, dar și pentru alte afecțiuni, fiind sătui de umilința și incertitudinea pe care o trăiesc la ușile cabinetelor medicale de pe la noi. Cei care au trecut pragul clinicilor din Turcia au simțit pe pielea lor cum spitalizarea a devenit ca un concediu într-un hotel renumit, care nu are nimic în comun cu chinul simțit, în mod obișnuit, pe patul spitalelor noastre. Joi, a fost prezentă la Focșani Dilek Inci, reprezentanta Clinicii Medicale „Anadolu” din Istanbul, Turcia, care a explicat posibilitățile și calitatea serviciilor pe care clinica sa le poate oferi vrâncenilor.
Clinica Medicală „Anadolu” din Istanbul conține mai multe secții de diagnostic și terapie, structurate astfel: Terapie Cardiacă, cu specializare în chirurgie cardiovasculară, chirurgie cardiacă și toracică, cardiologie invazivă și non-invazivă și cardiologie pediatrică; Secția de Åžtiințe Neurologice cu specializare în Chirurgie neurologică, neurologie și unitate de terapie intensivă pentru neurologie; Secția de Oncologie cu specializare în Oncologie me-dicală, oncologie hematolo-gică, chirurgie oncologică, oncologie cu radiații prin intermediul tehnicii CyberKnife și consultanță  psihologică și asistență psihoterapeutică. În plus, această clinică oferă și servicii de imagistică cu tomografe de ultimă generație, dar și servicii de ginecologie, oncologie ginecologică și fertilizare in vitro. „În primul rând, clinica este specializată în oncologie, sau mai bine spus în tratarea cancerului. Dacă pacienții se prezintă la noi în stadii nu foarte avansate ale bolii, reușim să tratăm diferite forme de cancer. În al doilea rând, ne ocupăm cu cardiologie pediatrică, reușind să vindecăm copii care s-au născut cu malformații la inimă, dar și cu oncologia hematologică. Realizăm transplant de măduvă, în cazul bolnavilor de leucemie”, a declarat Dilek Inci. 

Cancerul poate fi tratat!

Avantajele Centrului Medical „Anadolu” este faptul că reunește, sub același acoperiș, toate secțiile în care este specializat, folosind conceptul „spital-în-spital”.
Institutul de Oncologie are cei mai buni medici specialiști în domeniu, care își adaptează terapia medicală pentru fiecare pacient în parte. „Fiecare pacient este văzut de o echipă multidisciplinară de specialiști în îngrijire me-dicală, care sunt experți în domeniile lor de activitate. Oncologul medical, oncologul de radiații, hematologul, nutriționistul și chirurgul lucrează împreună și își împărtășesc experiența acumulată, pentru a determina cel mai bun plan de tratament pentru fiecare pacient. De aceea, pacientul beneficiază de toate serviciile medicale din momentul în care este diagnosticată boala, până în momentul în care este tratat. În plus, institutul are teste de screening pentru diagnosticarea timpurie a cancerului”, a mai explicat aceasta. Departamentul de Oncologie Medicală oferă servicii pentru diagnosticarea și tratarea tuturor tipurilor de cancer.
Pacienții bolnavi de cancer sunt tratați și monitorizați de mai mulți medici, iar aplicațiile de chimioterapie sunt administrate de asistente me-dicale pregătite și cu experiență în domeniu. „La clinica noastră se poate trata orice fel de cancer, de la cel de sân, colon, pancreas, ficat, plămân, de oase, până la boli endocrinologice sau cardiace”, a mai spus Dilek Inci. Aceasta chiar și-a amintit cazul unei foste paciente care a venit la Clinica Medicală „Anadolu” doar cu o mamografie, care evidenția clar faptul că aceasta avea cancer. „Pacienta s-a prezentat la noi cu gândul că îi vom extirpa sânul, dar după ce a fost consultată de o echipă de mai mulți specialiști și i s-au efectuat mai multe servicii, prin-tre care oncologia cu radiații, pacientei i s-a extirpat doar nodulul canceros. După asta, pacienta a fost supusă șase săptămâni la radioterapie și 21 de zile la chimioterapie, după care i s-a realizat testul PET/CT care a anunțat că pacienta s-a vindecat complet”, a adăugat Dilek Inci.

Nu se moare de inimă!

Clinica Medicală „Anadolu” beneficiază și de un Departament de Cardiologie, care încearcă să protejeze sănătatea cardiacă a pacienților săi prin diagnosticarea și tratarea tuturor problemelor cardiace prin cea mai bună și modernă cale posibilă.
Departamentul de Cardiologie diagnostichează și tratează probleme cardiace și vasculare de la atacurile de inimă, insuficiența cardiacă până la hipertensiune și boli vasculare. Bolile care presupun intervenția chirurgicală, cum ar fi cele de inimă, vase, plămâni și esofag, sunt realizate de o echipă de chirurgi cu o experiență deosebită. De asemenea, sunt realizate și tratamente pentru anevrisme și îngustări ale arterelor prin utilizarea unor mici incizii cu ajutorul baloanelor sau stent-urilor. „Centrul de Chirurgie Toracică este administrat de o echipă de specialiști în chirurgie toracică, în colaborare cu pneumologi și oncologi. De asemenea, post operator, pacienții sunt tratați în unități de terapie intensivă. Aceste unități se află în camere private, iar pacienții sunt monitorizați de asistente medicale, în raport de o asistentă pe fiecare pacient „, a explicat Dilek Inci.
Centrul Medical „Anadolu”  beneficiază și de centre de Oncologie Ginecologică și de fertilizare in vitro. Astfel, femeile care suferă de diferite tumori maligne la nivelul organelor genitale, dar și cuplurile care nu pot face copii au parte de rezultate fericite. „Cuplurile nefertile sunt tratate cu cea mai nouă tehnologie și cele mai avansate metode, iar nivelul de reușită este foarte ridicat. Pentru tratarea pacientelor care suferă de diferite forme de cancer la nivelul organelor genitale, se folosesc diverse studii de imagini radiologice, iar tratamentul fiecărei paciente este planificat de o echipă de specialiști în domeniu. Noi suntem convinși de faptul că metoda de chirurgie optimă combinată cu experiența multidisciplinară oferă cele mai bune rezultate pentru pacienții noștri și viețile lor”, a mai spus reprezentanta Centrului Medical „Anadolu”.
În plus, această clinică poate oferi și anumite reduceri pacienților care au o situație materială proastă, iar boala de care suferă este una foarte gravă.

Consultanță gratuită pentru cei care vor să se trateze în străinătate

Cei care doresc să apeleze la serviciile medicale oferite de clinica „Anadolu”, trebuie să trimită rapoartele medicale traduse în limba engleză la departamentul de Relații Internaționale. „Pacienții nu plătesc nimic pentru a doua opinie medicală oferită în acest fel. Noi preluăm toate documentele traduse în limba engleză, le trimitem către specialiștii clinicii, care studiază dosarul, propun o metodă de tratament și trimit un deviz al costurilor și durata tratamentului”, mai spune Dilek Inci. Până acum, foarte multe persoane din Vrancea au preferat Clinica „Anadolu” din Turcia și cu toții au fost foarte mulțumiți de serviciile oferite.
În plus, românii care doresc să se bucure de serviciile oferite de Clinica Medicală „Anadolu” beneficiază de consiliere și tratament în limba română, pe durata șederii acolo, acest lucru fiind gratuit.
Așa că, nu ezitați să apelați la serviciile Clinicii Medicale „Anadolu”, pentru că veți avea parte de cele mai bune și moderne condiții, iar ceea ce e mai important, este faptul că viața dumneavoastră se va schimba radical în bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?