Ingrediente:
4 bucăți de creveți
2 bucăți de calamar
50 g de brocoli
50 de g de morcovi
50 de g de conopidă
2 bucăți de urechi de lemn
3 bucăți de ciuperci aromate
¼ ardei
sare, zahăr, amestec de condimente după gust
2 linguri vin de orez
½ linguriță de ghimbir tocat
ulei Arpis, supă de legume
usturoi, amidon
Mod de preparare:
Într-un woc se pune apă, iar când aceasta dă în clocot se adaugă calamarul, creveții și restul ingredientelor, și se lasă pe foc, după care se pun la scurs. Într-un alt woc se adaugă câteva picături de ulei Arpis, se pune la călit ghimbirul tocat mărunt, usturoiul și se adaugă oțetul de orez. Se adaugă supa de legume și se leagă cu amidon. La sfârșit se adaugă zahărul, sarea, piperul și alte amestecuri condimente.
Imagini VIDEO pe http://youtu.be/Yse8T6e7zVs
http://inbucatariilelumii.wordpress.com/comunicare