INFORMARE DE PRESĂ
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER) lansează noul site www.distributie-energie.ro
Distribuție Energie Electrică Romania, lider național în distribuția de energie electrică, lansează astăzi, 9 februarie, ora 22:00, noua platformă online www.distribuție-energie.ro, care oferă celor aproape 4 milioane de utilizatori o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi aplicaţii, ușor de accesat de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone).
“DEER este într-un proces continuu de accelerare a digitalizării serviciilor. Noul website a venit ca o necesitate, din dorința și preocuparea continuă de a oferi utilizatorilor noștri un acces rapid la informații și servicii, precum și o experiență de utilizare optimă și cât mai simplă. Practic, în noua platformă am încercat să construim o experiență de navigare plăcută pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent de gradul de familiarizare a acestora cu tehnologia. Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare companiei și să devină un instrument cu adevărat util pentru toți utilizatorii noștri, pentru parteneri și colaboratori”, precizează dna Mihaela Rodica Suciu, Director General.
Printre noile functionalități pe care le aduce noul website www.distributie-energie.ro se numără următoarele:
-
o hartă interactivă cu toate întreruperile programate și accidentale, cu informații actualizate, într-o prezentare creativă și de real ajutor pentru cei care o accesează. Utilizatorii vor putea să verifice online, în permanență, dacă locul lor de consum este sau va fi afectat de întreruperile de energie planificate și neplanificate.
-
o secțiune dedicată procesului de racordare la rețea pentru clienții casnici, noncasnici și prosumatori. Această secțiune este prezentată într-o formă ușor de parcurs și va oferi detalii clare despre toți pașii de urmat, punând la dispoziția vizitatorilor întreaga documentație necesară, simplificând astfel experiența utilizatorilor noștri privind procesul de racordare.
-
Informații rapide de contact și o navigare simplificată prin toate secțiunile site-ului.
-
Un design modern și atractiv, adaptat pentru o experiență cât mai plăcută a utilizatorilor.
”Prin lansarea acestei noi versiuni a site-ului, DEER își consolidează angajamentul față de consumatori și parteneri. Modificările efectuate asupra interfeței web au avut ca scop simplificarea și extinderea accesului la date și informații, îmbunătățind astfel modul în care utilizatorii interacționează cu serviciile noastre. În scopul adaptării la cerințele moderne ale aplicațiilor web, începând cu luna martie, noul site va avea integrat un Chat Bot, cu scopul de a susține obiectivele de business și de a oferi utilizatorilor noștri posibilitatea de a primi informatii rapide privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică, dar și suport privind transmiterea indexului, rapid și sigur, crescând astfel gradul de satisfacție al consumatorilor,” precizează Paul Negrea, Director al Direcției Control Corporativ, Legalitate și Reclamații, DEER.
De asemenea, pe noul website, pot fi accesate în continuare, următoarele materiale de informare, realizate de către compania noastră:
-
Ghidul de Informare a Utilizatorilor DEER, ce prezintă activitatea de distribuție a energiei electrice desfășurată de compania noastră și diferențele dintre distribuitor și furnizor, informații care vin în sprijinul utilizatorilor;
-
Ghidul de racordare la rețea, care cuprinde informații utile și prezentarea etapelor care trebuie parcurse în cadrul acestui proces;
-
Ghidul interactiv “Cum să devii prosumator”, care cuprinde informații utile și prezentarea etapelor care trebuie parcurse în cadrul acestui proces.
Biroul de Presă, Distribuție Energie Electrică Romania
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, care acoperă 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României (97.196 kmp). Cu o tradiție de peste 120 de ani, DEER oferă servicii pentru aproape 4 milioane de utilizatori, prin intermediul unei rețele de distribuție a energiei electrice de peste 200.000 km.