FOTO! 17 amenzi aplicate ieri în Vrancea, în urma celor 75 de controale efectuate pentru combaterea efectelor pandemiei

0
756

Ieri, 14 octombrie,  în intervalul 06.00-11.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra și ai posturilor de poliție arondate au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS CoV2 precum și pentru combaterea nerespectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Astfel au fost efectuate 75 de controale, din care 45 pe drumurile publice, 11 la agenții economici, 15 la domiciliile persoanelor aflate în izolare/carantină.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate peste 80 de persoane dar și controlate mijloacele de transport persoane sau microbuzele de transport elevi, fiind retras un ceertificat de înmatriculare.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 3000 lei, 5 dintre acestea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Polițiștii continuă, în acest efort conjugat, acţiunile de informare a cetățenilor și a operatorilor economici și pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului Sars CoV-2, dar și pentru verificarea respectării legislației în domeniu.

 

**

Respectați măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă!

 

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru, și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea răspândirrii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Comunicat IPJ Vrancea, 15 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here