Provincialii, OVI, Cazanoi Brothers, Eugenia Nicolae vin la Festivalul „Florentin Delmar” din Focșani

0
455

Organizatorii Festivalului „Florentin Delmar” au anunțat artiștii care vor susține recitaluri în fața publicului din Focșani pe scena Ateneului Popular. În prima zi a Festivalului, 10 noiembrie, vor susține recitaluri OVI, Cazanoi Brothers, Sorin Zlat, Eugenia Nicolae cu cel mai nou proiect – Popfolklorica. A doua zi, 20 noiembrie vor avea loc premierea și gala câștigătorilor. Va fi seara recitalurilor susținute de câștigătoarea ediției 2020, Mădălina Gaivas și a focșănenilor de la Provincialii. Tinerii artiști vor fi evaluați de un juriu condus de compozitorul Horia Moculescu, alături de care se vor afla Viorel Gavrilă – compozitor, Adrian Romcescu– compozitor, Nicolae Caragia – compozitor, Andrei Filip – editor muzical. Ediția din acest an a Festivalului „Florentin Delmar” va fi prezentată de Alexandra Velniciuc, Ionuț Ungureanu și Sorin Francu.

În această perioadă se derulează înscrierile de participare la concursul de muzică ușoară românească ”Florentin Delmar”, ediția 2021, organizat la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani. Înscrierile online vor fi realizate până la data de 31.10.2021, ora 15:00, la adresa de e-mail: ateneulpastia@yahoo.com.

Festivalul de Muzică Ușoară „Florentin Delmar” împlinește 46 de ani, iar premiile oferite de organizatori sunt menținute la nivelul din anii trecuți. Trofeul „Florentin Delmar” va avea o valoare de 10 mii lei, se vor oferi premiul I – 5 mii lei, premiul II – 4 mii lei, premiul III – 3 mii lei, iar premiul special al juriului o mie de lei. „Trofeul va fi acordat unui singur participant. În cazul egalității de puncte, va avea câștig de cauză concurentul care a interpretat o piesă din repertoriul compozitorului Florentin Delmar”, se arată în Regulamentul concursului. Festivalul „Florentin Delmar” este o manifestare artistică de nivel național, organizată de Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focșani, Primăria Municipiului Focșani, Consiliul Local Focșani, în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here