Futsal – Mărășeștiul și-a intrat în rolul de învingătoare!

0
324

 

  • ACS Mausoleul, la primele victorii în Liga a II-a și la U 19

           ACS Mausoleul Mărășești pierduse până la sfârșitul săptămânii trecute toatemeciurile din campionatele de seniori, Liga a 2-a și juniori U 19 unde are chipe în competiții. Sâmbătă, 9 octombrie, însă, în cuplajul din Sala Polivalentă mărășeștenii au câștigat de două ori, cu 15 goluri marcate și doar unul primit!Formația de Liga a II-a a dispus cu 9-0 (2-0) de AS Olimpia Râmnicu Sărat  și se află pe locul al treilea al clasamentului, cu 3 puncte. În primele 2 etape, ACS Mausolelul pierduse cu 5-8 în meciul cu Fortius 2014 Buzău, la Focșani, în Sala Polivalentă și cu 3-14 la cea mai bună formație a Seriei 1 Est, Futsal Ceahlaul Piatra Neamț.

          Juniorii U 19 ai Mărășeștiului fuseseră întrecuți în primele trei etape de ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ, cu 6-0, Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti, cu 9-6, după un joc spectaculos și de CN Nicu Gane Fălticeni, cu 11-5. În runda a 4-a, ACS Mausoleul și-a luat o revanșă clară în fața echipei din Fălticeni pe care a întrecut-o cu 6-1 (2-0), și a urcat pe locul 3!

          Este de remarcat că managerul și jucătorii echipelor din Mărășești constituie o foarte activă și spectaculoasă parte a galeriei echipei de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here