ULTIMA ORĂ! A murit îndrăgita educatoare Dorina Ciurescu

0
67959

Învățământul vrâncean a mai pierdut un dascăl îndrăgit. A încetat din viaţă educatoarea Dorina Ciurescu, îndrumătoarea a nenumărate generații de copii din Focșani. Educatoarea Dorina Ciurescu avea 68 de ani și a profesat, cu devotament și dăruire, la grădinița de pe strada Ștefan cel Mare din Focșani.
„O persoană absolut specială, dedicată copiilor pe care i-a păstorit, o Doamnă frumoasă și elegantă, un suflet minunat”, sunt cuvintele prin care o descriu pe „doamna educatoare” unii dintre cei care au cunoscut-o.
Nenumăratele mesaje de condoleanțe, publicate pe facebook, sunt mai mult decât emoționante:

„Încă nu pot să cred că tocmai EA s-a dus. Un om atât de bun și inimos, o persoană care a contribuit cu atâta dragoste la dezvoltarea atâtor copii, o mătușă ce întotdeauna mi-a nutrit duioșie și o persoană care a avut mereu un zâmbet pentru cei din jur!”

„Nu îmi vine să cred că ai plecat așa de repede dintre noi! Acum o lună mă salutai și mă încurajai să fiu puternică, să trec cu bine după pierderea soțului meu! Te voi păstra mereu în suflet și îți voi reciti ultimul mesaj scris de mânuța ta, Dorina!

„A fost o colegă deosebită, sensibilă și discretă, elegantă și modestă, iubitoare și drăgăstoasă cu copiii, pasionată de profesia de educatoare, căreia i s-a dedicat cu dăruire, arzând pentru fiecare generație de copii pe care a condus-o pe drumul cunoașterii! Vei rămâne în amintirea colegelor, a foștilor elevi și a părinților acestora! Drum lin și odihnă veșnică, dragă Dorina!” 

Trupul neînsuflețit al doamnei Dorina Ciurescu a fost depus la Biserica „Sf. Spiridon” din Focșani, situată pe strada Tăbăcari. Înmormântarea va avea loc luni, la ora 12.30. 

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here