ULTIMA ORĂ! FOTO! Un grup de tineri voluntari a ajutat astăzi la zugrăvirea pereților vandalizați ai Ateneului din Focșani

0
3817

 

Ateneul, angajații și voluntarii săi

„Tinerețea este fericită, pentru că are capacitatea de a vedea frumusețea.”(Franz Kafka)

Nouă ne aduc mereu frumusețea tinerii voluntari, care au decis să ia atitudine împotriva vandalizărilor pereților instituției noastre.

Avându-i alături de angajații noștri, voluntarii, pe numele lor:

ANA H.
ANGEL
ANDREEA S.
DELIA
ILINCA
MEDEEA
ANA
ANDREEA
RALUCA
ANTONIA
DENISA
MARIA
MIRUNA
DAVID
ALEXANDRU
CATALIN
JOHN

au reușit revenirea la normal a înfățișării pereților exteriori laterali ai Ateneului. Pereți care, așa cum puteți constata din poze, ajunseseră spații de refulare ale unor „artiști” care uitaseră unde își exprimau „talentele”.

Ironia face ca, în timp ce ne aflam cu toții acolo, un tată să-și fi adus fiul la un „meci de fotbal” în doi tocmai în spațiul pe care ne străduiam să-l refacem, adică urmau să dea cu mingea în pereții Ateneului.

În tot acest timp, puțin peste trei ore, angajații firmei de pază au trecut o singură dată și la distanță semnificativă pe lângă obiectivul „Ateneul Popular Maior Gh. Pastia”, pe care au OBLIGAȚIA CONTRACTUALĂ de a-l păzi. Poate dacă și-ar îndeplini îndatoririle, anumite părți ale acestui monument istoric nu ar deveni toaletă publică.

Azi, angajați și voluntari ai Ateneului Popular Maior Gh. Pastia am vrut să arătăm că unirea face puterea. Poate reușim să fim un model pentru întreaga comunitate, astfel încăt să ne protejăm valorile, să avem respect pentru sacrificiul înaintașilor, și să ne putem bucura cu toții de aspectul îngrijit al clădirilor primite moștenire de aproape 100 de ani.

MULȚUMIM, DRAGI VOLUNTARI !

Mulțumim Corso Caffe pentru susținerea permanentă și necondiționată!

P. S. Pe voluntari îi veți putea întălni și la următoarele noastre spectacole, așa cum o fac în mod continuu, de peste un an încoace.
P. P. S. Oricine își păstrează abilitatea de a zări frumusețea, nu îmbătrânește niciodată.

sursă foto și text: Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here