ULTIMA ORĂ! Înscrieri până la 5 octombrie pentru 11 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă, scoase la concurs de IPJ Vrancea

0
3222

        Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea scoate la concurs 11 posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 9 posturi de ofițeri de poliție și 2 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

 

Dosarele de recrutare vor fi transmise, în format complet, la adresa de email   sursaexterna@vn.politiaromana.ro.

 

Posturile scoase sunt în specialitățile comunicații și informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigații criminale, investigarea criminalității economice, implementarea proiectelor, structura de securitate și resurse umane.

 

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

 

https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concur

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

 

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!

Comunicat IPJ Vrancea, 24 septembrie 2021

sursă foto: sindicateuropol.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here