GALERIE FOTO: Handbal, Divizia A – Festival de goluri în Polivalentă!

0
330

 

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui 37-27 (15-15)

Formații

CSM Focșani 2007: Nichițelea, Vișan, Rusu – Eduard Duțulescu – 2, Cozorici – 4, Golea – 6, Giurgiuveanu – 6, Boghian, Burcezan, Marius Duțulescu – 3, Bari – 1,Toboșaru – 10, Gramatic, Gheorghiță – 1, Pușcașu – 4.

Antrenor, Mădălin Țuțu

CSM Vaslui: Moraru, Pătrunsu, Dragon, Cumpănici – 2, Anton, Cioată, Popa – 1, Hopca, Chiriac, Stoica, Anea, Ionescu, Hușanu – 11, Hanțaru, Ungureanu – 2,  Chiratcu -10.

Antrenor, Bogdan Pralea

Echipele de handbal de Divizia A ale CSM Focșani 2007 și CSM Vaslui au făcut spectacol în Sala Polivalentă, în partida pe care au disputat-o ieri în Sala Polivalentă, în runda a doua a campionatului, ediția 2021-2022. Lipsite de presiunea rezultatului în condițiile în care nu au drept de promovare, cele două formații au jucat cu dezinvoltură iar tinerii handbaliști – aproape toți, juniori, au încercat – și au reușit execuții de mare rafinament, în special gazdele. A fost și un festival de goluri, în prima repriză, încheiată la egalitate, fiind perioade în care fiecare acțiune de atac era terminată cu mingea în plasa adversarei. În partea a doua a întâlnirii, focșănenii s-au apărat mai bine și au fost mult mai eficienți în atac decât vasluienii iar diferența de scor s-a mărit treptat până la 10 goluri, cât a fost și la final: 37-27. Echipa pregătită de Mădălin Țuțu arată frumos, cu mulțimea de juniori și seniori foarte tineri și poate oferi în perspectivă jucători pentru echipa de Ligă Națională care a asistat la joc, împreună cu antrenorii Dalibor Cutura și Marko Isakovic.

În etapa următoare, sâmbătă, 2 octombrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la Piatra Neamț, cu AS HC Petricica Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here