GALERIE FOTO: Acțiune a polițiștilor și jandarmilor vrânceni, privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2

0
599

            Acțiunile de prevenire a răspândirii virusului SARS COV2 au continuat și astăzi, 22 septembrie, polițiștii și jandarmii vrânceni acționând în sistem integrat, în zonele aglomerate din județul Vrancea.

Astfel, pe lângă misiuni specifice, polițiștii vrânceni au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor privind distanțarea fizică în toate zonele aglomerate, respectiv la operatorii economici din centre comerciale, piețe, terase, benzinării și la agenții economici de tip HORECA de pe raza administrativ-teritorială a județului.

În urma activităților de control, au fost verificate societăți comerciale de pe raza județului cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă și au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de protecție individuală.

De asemenea, polițiștii și jandarmii verifică mijloacele de transport persoane din județul Vrancea.

În cadrul acțiunilor de astăzi, 22 septembrie, au avut loc și activități preventive de informare în Piața Moldovei din municipiul Focșani, fiind oferite măști de protecție persoanelor care aveau nevoie. Intervenţiile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2 .

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe raza întregului județ.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!

Comunicat IPJ Vrancea din 22 septembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here