Fotbal juniori – Focșănenii, patru puncte din 12 posibile!

0
147

 

  • LPS Focșani – victorie și înfrângere în deplasare, CSM 2007 – egal și meci pierdut acasă

La sfârșitul săptămânii trecute, echipele de fotbal U 19 și U 17 ale cluburilor focșănene au jucat, sâmbătă, la Galați – Liceul cu Program Sportiv și duminică, pe Milcovul – CSM 2007. În jocurile cu CSM Galați, pe stadionul Dunărea, juniorii U 19 ai LPS Focșani au fost întrecuți cu 4-0 (2-0) de formația antrenată de Viorel Tănase, însă colegii lor de la U 17 au reușit o frumoasă victorie: 5-2 (0-0)!

Pe Milcovul, formația U 19 a CSM 2007 a pierdut, în mod surprinzător, scor 0-1 (0-0), partida cu ACS Școala de Fotbal Pajura Huși în timp ce juniorii U 17 ai CSM au terminat la egalitate, 1-1 (0-0). Formațiile focșănene ale CSM 2007 s-au aflat în situația de a nu putea folosi o parte dintre cei mai buni jucători, care au fost folosiți în aceeași zi la echipa de Liga a IV-a a clubului. O fi bine, nu o fi bine să fragilizezi echipele de juniori, unde poți avea un obiectiv de performanță și să constitui o formație de nivel județean de seniori, care nu-și poate propune decât participarea la competiție, este de discutat. Presupun că decidenții și-au făcut calculele lor și că vor scoate un profit sportiv din asta.

Pentru formațiile de juniori ale CSM 2007 au evoluat duminică, în partidele cu ACS Școala de Fotbal Pajura Huși:  

Juniori U 19 – Preda – Păun, Norocea, Drumea, Gurău, Pamfil, Boțu, Hălceanu, Franghiurea, Avram, Oprea. Rezerve; Cristea, Chiriac.

Antrenor, Marian Brutaru.

Juniori U 17 – Ionescu, Joghiu, Badașcă, Moise, Munteanu, Partenie, Neagu, Dănilă, Dragomir, Costea, Ciobanu. Rezerve: Cherciu, Racoviță, Andronache, Balint, Bouroș, Voicu, Spiridon, Bontea.

Antrenor, Elvis Ilaș

În etapa a patra a campionatului, de ieri, 21 septembrie, CSM Focșani 2007 U 19 a fost întrecută cu 6-3 de Fotbal Club Buzău, iar juniorii U 17 ai CSM 2007 au câștigat cu 3-1, prin golurile marcate de Damache – 2 și Stoica. Ambele meciuri s-au disputat la Râmnicu Sărat.

Astăzi, 22 septembrie, echipele U 17 și U 19 ale LPS Focșani vor întâlni pe stadionul Milcovul, de la orele 12.00, respectiv 14.00, grupările similare ale Suporter Club Oțelul Galați. 

Duminică, 26 septembrie, echipele LPS Focșani vor juca în deplasare cu AFC Dacia Unirea Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here