Handbal, Liga Națională – Focșănenii, la al treilea succes consecutiv în actualul campionat!

0
144

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico,Cloșcă, Rusu –Popovici, Drăgan – 1,Ragea, Miroiu – 5, Marjanovic – 6, Hrimiuc – 3, Mocanu, Rață – 1, Krstevski – 1, Marijanac – 2, Eros, Makrishin – 6, Mănescu – 6.

HC Buzău: Manole, Babasafari, Bălan, Nosrati – 1, Dumitrana – 3, Broască – 1, Pelidija, Mironescu – 6, Bejinariu – 1, Glendza – 2, Popa, Milosevic – 3, Barros – 9, Baican – 1, Crăciunescu, Gheorghe.

Echipa de handbal seniori avea, duminică, 19 septembrie, un joc dificil cu HC Buzău, în deplasare, în etapa a treia a Campionatului Ligii Naționale. Așa arătau anticipările, frumosul orgoliu sportiv al buzoienilor, ca și tradiția întâlnirilor dintre cele două grupări. A fost un joc oarecum dificil pentru oaspeți, dar numai până în minutul 15, când după 9-7 pentru gazde au urmat egalitatea de la 9, apoi, cea de la 10, după care o desprindere ce s-a dovedit a fi decisivă pentru CSM 2007, care a intrat în pauză cu trei goluri avans, 16-13. În minutul 38, focșănenii conduceau cu 21-14 și era limpede că nu mai pot fi opriți din drumul lor spre a treia victorie în campionat din tot atâtea posibile și spre a al 11-zecilea meci câștigat la rând dacă se iau în calcul și jocurile finalului campionatului trecut. Impresionant!

Este limpede că echipa focșăneană a ajuns la un nivel de exprimare în teren de care oricare adversară este obligată să țină seamă! Fără îndoială, că un campionat este o cursă de anduranță, că pot apărea și sincope, dar susținătorii handbalului focșănean au motive de bucurie. Între aceștia, excepționala galerie care a însoțit echipa și la Buzău și i-a dat încredere și putere! Încredere și putere sunt datori să-i acorde toți cei care sunt exponenți ai comunității focșănene – și vrâncene – căreia echipa de handbal seniori îi face o imagine impresionată! Despre meci mai este de spus doar că a relevat superioritatea oaspeților consfințită și prin rezultatul final, 27-31!

Următorul joc al CSM 2007 va fi pe teren propriu miercuri, 29 septembrie, de la ora 18:25, în compania Potaissei Turda, o formație extrem de puternică. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here