Gimnastică – Ana-Maria Bărbosu, aur la paralele și argint la individual compus și la sol la Campionatul Național Open al junioarelor!

0
194

          Ana-Maria Bărbosu, sportiva pregătită la CSS Focșani de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, a câștigat la Campionatul Național Open al junioarelor titlul de campioană a României la paralele și vicecampioană la individual compus și sol. Din 2019, se pregătește la Centrul Național Olimpic pentru junioare de la Deva, componentă a proiectului “Țară, țară vrem campioane”, finanțat de OMV Petrom, prin Fundația Casa Campionilor, coordonată de Mariana Bitang și Octavian Belu. La sărituri, s-a clasat a patra. Competiția a avut loc în Sala Polivalentă din București sâmbătă, 18 septembrie și duminică, 19 septembrie.

          Ana-Maria, care a revenit în concursuri după o accidentare, a câștigat titlul de campioană a României și medalia de aur la paralele, cu un exercițiu de mare dificultate și interpretat cu mare acuratețe pentru care a primit nota 14.00. S-a clasat a doua și a primit medalia de argint la individual compus cu totalul de 54.90 puncte, și la sol, cu nota 13.767. La sărituri, Ana-Maria Bărbosu a terminat concursul pe locul 4, cu 13.150. „Ana, care vine după o accidentare, nu este încă în forma ei. O ia pas cu pas. Sunt mândră de ea,  de revenirea ei în formă și de stăpânirea ei. Este un copil superb și foarte cerebrală”, mi-a spus după concurs profesoara ei, Daniela Trandafir care a fost arbitră la competiție.

          În foto, Ana-Maria Bărbosu singură și împreună cu profesoara ei, Daniela Trandafir, în Sala Polivalentă din București, după concurs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here