GALERIE FOTO: Futsal, Liga I – Un nou joc foarte bun al ciorăștenilor!

0
289

 

  • Sportul Ciorăști – Autobergamo Deva 4-6 (1-2)

Formații

Sportul Ciorăști: Marin, Plugaru, Avram, Dudaău, Tudose, Mănăilă, Nistor, Lupu, Crăciun, Mihalache, Chirică, Grecu, Popa, Boubătrîn.

Antrenor, George Ioniță

Autobergamo Deva: Voin, Bogdan Covaci, Hinojosa, Toader, Sasse, Iancu, Pânzaru, Cojocaru, Gavrilă, Iselai, Kusmoti, Boldor, Grosu, Zabar Kovacs.

Antrenor, Victor Acosta Garcia 

          Sportul Ciorăști a întâlnit, în Sala Polivalentă din Focșani, duminică, 19 septembrie, de la ora 15:00, în etapa a treia a campionatului Ligii I, pe una dintre formațiile emblematice ale futsalului românesc, Autobergamo Deva. Ca și în precedentul meci de pe teren propriu, ciorăștenii au jucat cu dezinvoltură, fără complexe și au contribuit în părți egale cu adversara la realizarea unui frumos spectacol sportiv. Oaspeții, mult mai experimentați, au avut perioade în care și-au demonstrat plusul de valoare, dar au fost nevoiți să muncească serios pentru a se impune. Jucătorii Sportului au arătat că au calitate, că știu ce vor și cu un plus de organizare în câteva momente puteau scoate mai mult decât o înfrângere cu 4-6. Primul gol – a fost al oaspeților, a venit după aproape 7 minute și devenii au terminat cu șansă în avantaj prima repriză după ce ciorăștenii egalaseră – nimic surprinzător, la 1. Iar în partea a doua a întâlnirii, oaspeții au avut o serie de patru goluri în 8 minute, cu care s-au desprins decisiv. Evoluția scorului: 0-1, Hinojosa;  1- 1, Chirică; 1-2, Iselai; 2-2, Avram; 2-3, Boldor; 2-4, Iselai; 2-5, Saszse; 2-6, Iselai; 3-6, Plugaru; 4-6, Avram.

          Următorul joc al Sportului Ciorăști va în în deplasare, la United Galați, la 2 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here