O fetiță de 6 ani s-a pierdut de tatăl său și a fost găsită plângând de polițiști, în Gara Mărășești

0
2567

SUNTEM RESPONSABILI PENTRU COPIII NOȘTRI!

Fetiță de 6 ani, găsită de polițiști, singură, în Gara din Mărășești

Vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, patrula formată din polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Transporturi Feroviare Mărășești și Adjud au găsit o minoră singură, fără supraveghere, care plângea pe o bancă aflată pe peronul stației CFR Mărășești.

Din fericire, colegii noștri, Cristi și Daniel, cu mult tact, au reușit să o liniștească și astfel, cea mică le-a povestit că s-a pierdut de tatăl său într-o altă zonă din orașul Mărășești și a hotărât să se întoarcă acasă singură, deși nu știa dacă va reuși să se urce în trenul care duce către localitatea de domiciliu.

Poliţiştii au condus minora și au încredințat-o părinților, la domiciliul acestora dintr-o localitate aflată la peste 10 km de Gara Mărășești, adresându-le recomandarea de a avea mult mai multă grijă pe viitor.

Vă rugăm ca, în cazul în care sunteți la cumpărături, în parc sau în locuri aglomerate, să fiți atenți nu doar la genți, buzunare sau bagajele pe care le aveți asupra dumneavoastră, ci în special la cei mici, care vă însoțesc. Ei se pot pierde foarte ușor în mulțime. Suntem responsabili pentru copiii noștri! Un gest de neatenție se poate transforma într-o tragedie!

Minoră de 14 ani, dispărută dintr-un centru de minori, găsită de polițiști

Tot vineri, 17 septembrie a.c., în jurul orei 23.40, patrula formată dintr-un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Focșani și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea a depistat în Stația CFR Focșani o minoră, în vârstă de 14 ani, din municipiul Focșani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora era dispărută de la finalul lunii iulie a.c., dintr-un centru de minori.

Minora a fost încredințată reprezentanților Direcției Județene De Asistență Socială Și Protecția Copilului Vrancea.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 20 septembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here