O cisternă de la DDSP Focșani a fost lovită de o mașină condusă un tânăr băut, care a plecat de la locul accidentului

0
2915

 

O cisternă de la Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP), care asigura udatul spațiilor verzi din Focșani, a fost lovită azi noapte de un șofer băut. Potrivit polițiștilor vrânceni, în cursul nopții, un bărbat a sesizat prin apel 112 Dispeceratul IPJ Vrancea cu privire la faptul că, un autovehicul ar fi acroșat o autocisternă aflată la intersecția străzilor Cuza Vodă cu strada Mărășești, în urma evenimentului rutier rezultând doar pagube materiale.
„Apelantul a precizat faptul că bărbatul care conducea autovehiculul și-a continuat deplasarea către strada Mărășești. La scurt timp, polițiștii Biroului Rutier au identificat autovehiculul în cauză precum și un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Focșani care s-ar fi aflat la volanul acestuia. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0, 97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului””, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.
Directorul DDSP, Costel Dochioiu, a precizat că evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. „A fost înregistrat un eveniment cu pagube materiale azi noapte. Un șofer cu o cisternă, care asigura udarea spațiilor verzi, a anunțat că mașina a fost lovită de un autovehicul. Din fericire au fost doar pagube materiale. Au fost întocmite toate documentele iar evenimentul a fost raportat la Poliție”, ne-a spus directorul DDSP, Costel Dochioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here