GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Focșănenii de la CSM 2007 au început în forță campionatul!

0
439
  • CSM 2007, câte două victorii din două jocuri

Campionatele Naționale al juniorilor U 19 și U 17 la fotbal au parcurs două etape, în care focșănenii de la CSM 2007 au evoluat pe Milcovul. În prima etapă au fost gazde pentru Dacia Unirea Brăila, iar în a doua au fost oaspeți ai LPS Focșani. În ambele runde, amândouă formațiile CSM 2007 au câștigat și au acumulat câte șase puncte. La U 19 CSM 2007 are același număr de puncte cu CSM Galați și LPS Vaslui, pe care le devansează la golaveraj. La U 17, este la egalitate de puncte cu Victoria Delta Tulcea, care are un golaveraj mai bun. Echipele LPS Focșani au reușit să câștige în cele două etape doar un joc, la LPS Vaslui, cu juniorii U 17, în prima etapă. Sâmbătă, 11 septembrie, în dubla cu CSM 2007, lepesiștii plecau cu șansa a doua în meciul echipelor U 19, dar erau favoriți cerți în partida formațiilor U 17. Despre cum a fost pe teren în jocurile dintre LPS Focșani și CSM Focșani 2007 sâmbătă, aflați în cele ce urmează!

LPS Focșani – CSM Focșani 2007 U 19 1-4 (1-2)

Formații

LPS Focșani: Zamfir – Tobă, Oglan, Diaconescu, Dulea – Reghină, Tudose, Ola, Gorgău, Pană, Croitoru. Rezerve: Mirea, Vasilică, Munteanu, Dragomir, Vatră, Voicu, Mînea.

Antrenori, Alin Samoilă Sava, Daniel Bănică

CSM 2007: Preda – Avram, Păun, Ungureanu, Chiriac –Mihai, Stan, Budișteanu, Hălceanu, Hoțoi, Oprea. Rezerve: Pamfil, Boțu, Norocea, Gurău, Axente.

Antrenor, Marian Brutaru

Antrenori, Daniel Bănică, Alin Samoilă Sava.

A fost o primă repriză echilibrată, cu câteva intervenții foarte sigure ale portarului oaspeților, Preda, și încheiată cu 1-2, autorii golurilor fiind Pană, pentru LPS și Hoțoi și Oprea, pentru CSM 2007. În partea a doua a întâlnirii, cesemiștii au pus stăpânire pe joc și Oprea a marcat cu un șut de la marginea careului mare și a făcut 1-3. Cel mai bun jucător al gazdelor, rapidul și tehnicul Pană, a obținut apoi o lovitură de pedeapsă pe care tot el a bătut-o. Preda a arătat că este portar apt pentru Liga a III-a și a apărat, menținându-și echipa cu două goluri în față. Spre final de meci, Norocea a intrat pe partea dreaptă și a șutat din unghi marcând pentru 1-4. Scor puțin scontat, dar victorie meritată a CSM 2007!

LPS Focșani – CSM Focșani 2007 0-4 (0-0)

Formații

LPS Focșani: Zamfir – Vetrescu, Dumitru, Bogdan Robu, Abeaboeru – Dumitru, Bucur, Hărăbor – Constandache, Savin, Feraru. Rezerve: Vasilică, Leca, Medeleanu, Filimon, Denis Robu, Ifrim.

Antrenori, Daniel Bănică, Alin Samoilă Sava

CSM Focșani 2007: Ionescu – Badașcă, Moise, Joghiu, Munteanu – Panaite, Damache, Dănilă, Stoica – Racoviță, Moldoveanu. Rezerve: Costea, Dragomir, Ciobanu, Andronache, Bouroș, Neagu.

Antrenor, Elvis Ilaș

Prima repriză a partidei juniorilor mici a fost fără goluri, în mod surprinzător CSM 2007 etalând un nivel de joc la nivelul adversarilor. La pauză a fost 0-0 și părea că cele două grupări nu vor putea rupe echilibrul. În repriza a doua, oaspeții, în prim plan cu Damache și Stoica, jucători din lotul seniorilor de la CSM 2007, eficienți, insistenți și tehnici, cu un Dănilă ce relevă o frumoasă știință a jocului, dar și cu un lot echilibrat în toate compartimentele și-au impus ritmul și au rupt echilibrul! Surprinși, jucătorii LPS au cedat inițiativa, au părut că nu pot răspunde și au primit patru goluri. Portarul Zamfir, protejat foarte puțin de apărarea din fața sa nu a putut decât să păstreze o diferență de scor rezonabilă. Au marcat Damache – de două ori, Moldoveanu și Stoica. În etapa următoare, duminică, 19 septembrie, echipele CSM 2007 vor întâlni pe Milcovul pe ACS Școala de Fotbal Pajura Huși iar formațiile LPS vor juca în deplasare, în compania CSM Galați sâmbătă, 18 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here