ULTIMA ORĂ! Nicu Hagiu, patronul benzinăriilor Hanifa, a murit în accidentul de la Odobești

0
40549

Noaptea, trecută, în jurul orei 02.45, un accident teribil a avut loc la ieșire din Odobești către Jariștea: un autoturism a intrat într-un copac și, din păcate, în urma impactului, conducătorul auto a murit.

Bărbatul care se afla la volan este Nicu Hagiu, patronul benzinăriilor Hanifa. Rudele, prietenii și toți cei care l-au cunoscut au aflat cumplita veste în această dimineață și aproape au refuzat să creadă că necazul s-a abătut din nou asupra familiei Hagiu. Tânărul preluase afacerea de la tatăl său, Mitică Hagiu, care a murit de Covid în urmă cu un an, la doar 58 de ani.

Încă foarte tânăr, Nicușor Hagiu reușise să devină respectat și iubit de toți cei care i-au fost alături, prieteni, angajați, colaboratori. O dovedește și mulțimea de mesaje pline de emoție, care au apărut pe rețelele sociale, după aflarea cumplitei vești a morții acestuia.

„Dumnezeu să te ierte, șefu’ ! Mi-ai fost un șef de milioane, și înțelegător, îmi pare RĂU să aud ce ți s-a întâmplat… Drum bun spre Ceruri, suflet blând, n-o să te uit niciodată!”

„Nu pot să cred, sunt absolut șocată! Îmi doream să nu fie adevărat. Drum lin către îngeri, suflet frumos!”

„A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere.
De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnească-se în pace!”

„I-a fost greu un an, fără tatăl lui, dar a reușit și i-a arătat că poate! Și a putut să ducă afacerea până în acest moment, când Dumnezeu l-a vrut acolo sus, alături de tata. Dumnezeu să te ierte, suflet bun, asemenea tatălui. Pe Oamenii buni Dumnezeu îi vrea lângă El.”

Nicușor Hagiu avea 31 de ani.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here