GALERIE FOTO: Roviari Deco şi-a deschis Showroom: “Vă aşteptăm în noua locaţie deschisă în zona gării pe str. Dionysos nr.1”

0
939
image description

Universul Roviari Deco s-a extins la începutul acestei săptămâni prin deschiderea unei locații noi, cu o suprafață mai mare, cu mai multe piese de mobilier şi decoraţiuni,  în strada Dionysos, nr. 1. Showroom outlet-ul conceput și amenajat cu grijă pentru clienții Roviari Deco, dar și pentru toți iubitorii de frumos, completează perfect locația Outlet Boutique-ului din inima Focșaniului, deschis la mijlocul lunii august, cu și mai multe piese statement de mobilier, cu canapele versatile, extensibile şi fixe, cu texturi și dimensiuni ofertante, cu mese cu design clasic sau industrial din lemn masiv, cu decorațiuni de calitate, cu mobilier și accesorii de birou, bucătărie sau baie, living sau dining, terasă sau grădină.

De la mobilierul minimalist caracterizat de linii drepte, forme foarte simple, ce conferă o atmosferă cât mai aerisită, piese romantice în culori liniştitoare și delicate, precum rozul sau cremul, mobilă pictată, imprimeuri elegante și texturi bogate, la piesele unicat și accesoriile în stil mediteranean, denumit și stil spaniol modern, folosit mai ales în zona de coastă a țărilor cu ieșire la mare sau ocean, în care predomină albul, albastrul și tonurile marine, cu accente pregnante de culori tari, dar și în stilul retro, caracterizat de obiecte de decor abstracte, forme rotunde și printuri combinate.

Un concept unic pentru Focșani, din foarte multe puncte de vedere, în care bunul gust și nevoile clienților sunt cele care primează. O echipă decisă să creeze adevărate experiențe frumoase, la propriu şi la figurat, prin ceea ce oferă pasionaților de design.

Veți descoperi mobilier cu accente vintage precum o călătorie înapoi în timp, ce creează și un aer primitor și o atmosferă de nostalgie. Piese unice în stilul Shabby Chic, Scandinav, Boho, High-tech sau ultramodern, Boem, Fusion, Cottage, Feng-Shui sau Provence. Ideea este că piesele de mobilier și elementele de decor din colecția Roviari Deco din cele două locații spun o poveste. Piese statement care dau emoţie, culoare și valoare spațiului pe care îl umplu.

O gamă variată de mobilier de calitate și decorațiuni cu personalitate într-un spațiu dedicat designului interior și exterior. Un univers creat special pentru iubitorii de frumos. Vă puteți convinge singuri de Luni până Vineri, între orele 10.00-18.00 și Sâmbătă între orele 10.00-14.00 la Outlet Boutique-ul din Piața Victoriei, vis-a-vis de Lidl sau la showroom outlet-ul din Strada Dionysos nr. 1. Pentru mai multe detalii sau informații, puteți contacta echipa de vânzări Roviari Deco pe adresa de e-mail contact@roviari.ro sau la telefon 0724 411 111, pentru Outlet Boutique, şi 0726 162 719, pentru showroom.

Facebook: Roviari Deco

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here