Deputatul Nicușor Halici: „Cel mai incompetent și antiromânesc guvern de până acum!”

0
535

Președinte interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, a remis presei un comunicat în care se arată că actualul guvern estecel mai incompetent și antiromânesc guvern de până acum. Halici arată că acest guvern nu reușește de aproape un an să aducă niciun ban pentru finanțări, nici pentru mediul privat, dar nici pentru investițiile publice. Nicușor Halici mai spune că PSD Vrancea nu va putea face alianțăcu penali, incompetenți și nici cu trădătorii de neam și țară”. Mesajul îi este adresat cu dedicație deputatului liberal Ion Ștefan, zis „Grindă”.

Mai jos prezentăm integral comunicatul de presă al PSD Vrancea:

Sunteți cel mai incompetent și antiromânesc guvern de până acum. Sunteți guvernul care a îngropat țara în datorii și care nu reușește de aproape un an să aducă niciun ban pentru finanțări, atât pentru mediul privat pe care aproape l-ați îngropat, cât și pentru investițiile publice. Dezvoltarea României, bunăstarea românilor, pentru voi doar un slogan de campanie electorală. Ajunși în fața faptului împlinit ați demonstrat că sunteți incapabili să guvernați pentru români și doar ați căpușat instituțiile statului prin angajări de rude și cotizanți.

Acest guvern trebuie să plece!!! Trebuie să plece în totalitate nu doar prin demisiile de fațadă ale unor miniștri mediocri. Ați guvernat împreună, plecați împreună.

Este vina voastră, a tuturor, PNL-USR-PLUS-UDMR pentru situația dezastroasă a României de azi. Acum aproape un an, trâmbițele sunau victoria coaliției „de dreapta”, cea care promitea transparență, o altfel de guvernare, lapte și miere pentru români. Ne-am ales cu scandal, decizii controversate, iresponsabilitate, penali în funcții publice și o lipsă totală de viziune. Guvernul împrumută țara în fiecare zi cu sume pe care nici ei nu știu cum le vom plăti, dar nici nu îi interesează și, mai grav este că nu spun pe ce cheltuie acești bani. NU alocații mărite, NU pensii mărite, NU salarii mărite, doar prețurile și inflația sunt cele care cresc la nesfârșit, facturi uriașe, prețurile la raft au explodat, datoria publică este la cote inimaginabile, EURO este la un curs istoric – toate acestea urmând a fi plătite de români și de copii.

Asta da transparență!!!

PSD Vrancea nu va susține niciodată un guvern împotriva românilor, PSD Vrancea nu va face alianță cu penali, incompetenți și nici cu trădătorii de neam și țară. Deci, pentru toate grinzile și alți parveniți în politica vrânceană, PSD Vrancea NU va face alianță cu astfel de personaje. Nu ne vom lăsa șantajați sau provocați și nu vom susține decât acele proiecte care sunt într-adevăr pentru dezvoltarea județului și a țării. PSD va vota o moțiune de cenzură care să trimită partidele de dreapta în opoziție, va susține demiterea acestui guvern doar pentru a da șansa românilor să aleagă o nouă configurație politică care să conducă România, o altă majoritate care să poată rezolva toate neajunsurile și erorile în care guvernele de dreapta au îngropat țara. Doar așa suntem de acord cu moțiunea, doar dacă în urma demiterii acestui guvern vor urma alegeri anticipate. Să nu încerce nimeni să scoată castanele din foc cu mâna noastră. TOȚI cei de la guvernare sunteți vinovați de această situație, TOȚI trebuie să plecați iar românii trebuie să își exprime opțiunile prin vot”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here