FOTO: Judo – Denisa Marin de la CS Unirea Focșani, medalie de bronz la Cupa Europeană de Juniori

0
182
  • Giorgia Hagianu a terminat competiția pe locul 5

Bucureștiul a găzduit, în perioada 28 iulie – 1 august, Cupa Europeană de Judo pentru Juniori la care România a fost reprezentată și de două valoroase sportive de la CS Unirea Focșani, elevele senseiului Adrian Moldovenu. Ambele au fost între protagonistele întrecerii la categoriile la care au luptat! Denisa Marin a obținut medalia de bronz la -70 kg. după ce a stat în primul tur, a pierdut în turul al doilea la Natalia Khystiakova, din Ucraina, dar în recalificări a câștigat tot ce era de câștigat: bătut-o pe Begona Sotillo Gomez, din Spania, pe Gabrielle Barbaud, din Franța și pe Matiloda Nillson, din Suedia.

          Giorgia Hagianu, la 48 kg. a început în forță: a stat în primul tur, apoi a trecut de Diana Argint, România, Sindi Vainshtein, Israel, dar în finala grupei a pierdut la Lea Bereș, Franța. În meciul pentru medalia de bronz, a fost întrecută de Merve Azak, din Turcia și s-a clasat a cincea.

Giorgia Hagianu și Denisa Marin, componente ale Lotului Național la categoria lor de vârstă, se vor pregăti în continuare pentru participarea la Campionatul European de juniori, din Luxemburg, din 9-12 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here