ULTIMA ORĂ! Bărbat reținut după ce a încercat prin VIOLENȚĂ să-i fure telefonul mobil și o sumă de bani, unei femei de 72 de ani, din Andreiașu de Sus

0
1609

Reținut de polițiști pentru tentativă la tâlhărie calificată

 La data de 2 august, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 27 de ani, bănuit de comiterea unei tentative la tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 2 august a.c., ora 13.23, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de către un bărbat, în localitatea Andreiașu de Sus.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul i-ar fi cerut bani unei femei în vârstă de 72 de ani și, întrucât aceasta a refuzat să răspundă solicitării, cel în cauză ar fi încercat să o deposedeze, folosind violența, de o sumă de bani și un telefon mobil.

Femeia a opus rezistență, bărbatul nereușind să sustragă bani ori alte bunuri sau valori.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, bărbatul bănuit de comiterea faptei fiind reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii îl vor prezenta Judecătoriei Focșani, cu propuneri legale.

Comunicat IPJ Vrancea, 3 august 2021

foto cu rol de prezentare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here