GALERIE FOTO: Avansări în grad la I.S.U. Vrancea

0
2007

Comunicat de presă

Avansarea în gradul următor este confirmarea experienței căpătate în decursul anilor de muncă, fiind totodată dovada maturităţii profesionale şi a dezvoltării capacităţilor operaţionale în domeniul situațiilor de urgență.

Acest moment a fost trăit astăzi, cu emoție și bucurie,  de 47 cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea. 

Festivitatea organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a celor 3 ofițeri, 2 maiștri militari și 42 de subofițeri, a avut loc, astăzi, 2 august, într-un cadru restrâns, începând cu ora 09:00, la sediul unităţii.

Dintre cei 3 ofițeri avansați, unul a primit gradul de locotenent colonel, iar ceilalți doi gradul de locotenent.

Un maistru militar a primit gradul de maistru militar clasa a III-a, iar altul de maistru militar clasa a II-a. Cei 42 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade, după cum urmează: 7 – gradul de plutonier adjutant şef, 31 – gradul de plutonier adjutant, 2 – gradul de plutonier major şi 2 – gradul de plutonier.

Noile grade militare le-au fost înmânate celor avansați de către inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu, care i-a felicitat pe colegii noștri pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. De asemenea, acesta le-a mulţumit pentru curajul și devotamentul manifestate în timpul misiunilor încredinţate.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here