GALERIE FOTO: A avut loc prima ediție a competiției de ciclism XCMTrophy Crama Gîrboiu

0
556

Sâmbătă a avut loc prima ediție a XCM Trophy, tura de ciclism organizată de Crama Girboiu și Asociația CS Alpha Mind. La start au fost prezenți cicliști din toate regiunile țării, de la Iași, Tg. Mureș, Medgidia, Sebeș. A fost un eveniment perfect pentru un sfârșit de săptămână canicular, o tură de ciclism prin podgoriile vrâncene urmată de o petrecere cu mâncare la ceaun, Spumant Cuartz rece și premierea participanților. Inițial, pentru acest an erau programate două evenimente, însă a fost un an atipic, foarte ploios și, pentru reușita curselor, au fost regândite traseele pentru a le repoziționa pe un sol cu mai mult pietriș.

Plecarea concurenților a fost de la Crama Gîrboiu, pe un traseu de 37 kilometri și o diferență de nivel de aproape 1000 metri.  XCM Trophy este prima etapă din MTB Cupa Moldovei și un eveniment susținut de FRC – Federația Română de Ciclism, care asigură si arbitrajul concursului. Competiția a fost deschisă oricărui iubitor al sportului și al mișcării în natură, fiind necesare doar o stare bună de sănătate, un nivel minim de antrenament și un bagaj de cunoștințe tehnice proprii turelor de MTB. În plus, copiii cu vârsta sub 18 ani au fost înscriși doar cu acordul scris al unuia dintre părinți. O zi plină de momente speciale – premii, mâncare și vinuri bune, momente plăcute de relaxare alături de prieteni și familie – toate având în comun un spirit minunat de comunitate. Sperăm asta să fie doar începutul. Să avem oportunitatea să creăm evenimente ce aduc împreună atât dragostea față de ciclism în acest caz, dar și mândria de a produce vinuri de excepție de care atât Vrancea cât și România pot fi mândre. Mulțumim sponsorilor și partenerilor fără de care nimic nu ar fi fost posibil! Vă suntem recunoscători. Vă așteptăm cu entuziasm la următoarea ediție dar și la numeroase alte ocazii pe viitor. Până atunci, să vă bucurați de vinuri bune de la Crama Gîrboiu!, se arată în mesajul de la Crama Gîrboiu. Evenimentul de sâmbătă a fost ocazia potrivită pentru Crama Gîrboiu să deschisă noul circuit turistic împreună cu un magazin nou și o sală de baricuri modernă.

Consiliul Județean Vrancea a susținut logistic întrecerea prin punerea la dispoziție a unei echipe Salvamont. Susținem ciclismul, susținem sportul și ne vom implica în continuare la competițiile care vor urma, pentru că suntem promotorii mișcării în aer liber, atât de utilă în aceste vremuri în care sedentarismul își pune deseori amprenta asupra vieții noastre, a fost mesajul transmis de președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here