E pe bază de inteligență la PNL: senatorul Virgil Guran merge la ginecolog, Orban compară luptele din partid cu cele de la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz

0
970

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a creat rumoare în cadrul Conferinței Județene a PNL Vrancea, care a avut loc ieri, după ce a afirmat că nu va avea un discurs lung fiindcă e răguşit şi că, la finalul conferinţei, va merge la un consult la un senator liberal de Vrancea, medic de profesie. La finalul discursului, Guran a aflat, în hohotele de râs ale asistenţei, că medicul este… ginecolog. „Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a afirmat Virgil Guran în discursul ţinut ieri la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este ginecolog. „Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva. Înţeleg”, i-a spus Cătălin Toma în hohotele de râs ale celor prezenți, la care Guran a replicat: „Am o problemă!”.

La Focșani au mai fost prezenți preşedintele PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Siegfried Mureşan, fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Orban și-a continuat războiul cu contracandidatul său la șefia PNL, prim-ministrul Florin Cîțu, despre care a spus că nu se aştepta să candideze împotriva sa. Orban a afirmat la Focșani că mulţi dintre cei care îl susţin pe premierul Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte, de fapt nu îl consideră pe acesta capabil să conducă partidul. Într-o comparație total nelalocul ei, Ludovic Orban a comparat lupta pentru putere din PNL, cu luptele de la Mărăști, Mărășești, Oituz, din Primul Război Mondial: „Le atrag atenţia celor din exteriorul PNL, care îşi bagă coada de două luni în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora, că nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here