ULTIMA ORĂ! Accidentare GRAVĂ a căpitanului echipei de fotbal CSM Focșani 2007, într-o partidă disputată fără aprobare, cu antrenori și conducere fără contract

0
6952

 

TRAGEDIE DIN CAUZA INCONȘTIENȚEI!

Astăzi, 31 iulie 2021, pe stadionul Milcovul, echipa de fotbal CSM 2007 Focșani a disputat o partidă amicală în compania formației brăilene Viitorul Ianca.
În minutul 62 al meciului, la un atac al formației noastre în careul advers, vârful
Brian Lemac, căpitanul echipei, a suferit o accidentare cumplită, dublă fractură închisă de tibie și peroneu la piciorul drept, în urma căreia, cel mai probabil, va trebui să stea pe margine undeva la 6 luni.

Însă, din cauza incompetenței celor ce vor să pară salvatorii fotbalului focșănean, meciul de astăzi (desfășurat la o temperatură de peste 30 de grade Celsius) s-a disputat fără aprobare, cu antrenori și o conducere fără contract și neautorizați de Federația Română de Fotbal.

O activitate desfășurată ilegal în urma căreia sunt victime, ceea ce pune clubul nostru într-o situație extrem de gravă, atât din punct de vedere pecuniar cât și penal.
Toate ilegalitățile s-au întâmplat sub privirile inconștiente ale membrilor Comitetului Director,
Cristian Zârnă și Liviu Macovei, dar și a managerului general fără contract, Mircea Lazăr.

E inadmisibilă iresponsabilitate lor.
Toți aveau cunoștință de situația în care se află pentru că, în urmă cu 5 zile, la vizita pe care am făcut-o la stadion, am solicitat Comitetului Director și secției de fotbal ca, în perioada imediat următoare, să facă toate demersurile necesare, astfel încât TOATE contractele să fie încheiate cu respectarea legii și a regulamentelor sportive, tocmai pentru a evita situații de acest gen.

Din păcate, am avut dreptate, iar clubul riscă acum, în situația dată, să plătească despăgubiri de ordinul sutelor de mii de euro.

Cer de urgență DEMISIA tuturor celor responsabili de încălcarea gravă a legilor și regulamentelor sportive.
De asemenea, solicit organelor de anchetă să verifice modul de desfășurare a activității de astăzi și a formei de reprezentare a celor care se fac vinovați de cele întâmplate.

Îi dorim din tot sufletul însănătoșire grabnică căpitanului și golgheterului nostru și sperăm ca după recuperare să revină la forma arătată în sezonul trecut.

sursă foto și text: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here