Handbal, Liga Națională – Focșănenii încep astăzi seria amicalelor. Este permis accesul spectatorilor!

0
441

 

  • De la ora 18:00, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007- HC Buzău 2012
  • La meciul de astăzi, este permis accesul spectatorilor cu respectarea Regulilor privind protecția anticovid
  • Sâmbătă, 7 august, joc de pregătire la București, cu Dinamo!

Handbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 încep, astăzi, 29 iulie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, seria jocurilor de pregătire-verificare în vederea participării la competițiile viitoare – Campionatul Național, Cupa EHF și Cupa României. Adversară le va fi HC Buzău 2012. Focșănenii au parcurs o perioadă pentru pergătire scurtă, dar cu antrenamente intense, sub conducerea antrenorilor Dalibor Cutura și Marko Isakovic. Practic, toți jucătorii sunt sănătoși. Excepție face Emilian Marocico, care a făcut o entorsă, dar este un episod ce poate fi depășit până la începerea sezonului oficial, cu atât mai mult cu cât Maro este un jucător rezistent care, ca orice jucător foarte valoros, își dorește să joace pentru echipa ale cărei culori le respectă și le apără de ani mulți!

Partida de astăzi va fi pentru ambele formații un test foarte util! Ambele au avut oprestații foarte bune în trecutul campionat, au loturi cu jucători de valoare mare iar întâlnirile dintre ele au fost cu mare consum de energie, cu mulți nervi chiar, ca într-o confruntare a orgoliilor. Nu știu dacă și de această dată va fi la fel, însă meciurile disputate bărbătește nu au cum să le facă rău! Dimpotrivă, le pot căli pentru dificilele confruntări dintr-un campionat greu, cum este cel al Ligii Naționale. CSM 2007 și HC Buzău se vor afla din nou față în față sâmbătă, 31 iulie, în sala buzoienilor, de la ora 12:00.

O săptămână mai târziu, sâmbătă, 7 iulie, focșănenii vor avea cel mai tare joc de pregătire posibil! Vor întâlni la București pe campionii de la Dinamo, într-o formulă cu care aceștia vor evolua în Liga Campionilor! Până la urmă, însă, vor juca în Sala Dinamo două formații de cupa europene! Va urma pentru CSM 2007 turneul de la Vaslui, din 14 și 15 august, la care vor evolua formația gazdă – CSM, HC Buzău și CSM din Suceava. Un ultim joc de verificare pentru focșăneni va fi acasă cu CSM Vaslui, în săptămâna următoare turneului din 14-15 august.

Cu spectatori și cu respectarea Regulilor anticovid! 

După un an și aproape jumătate, focșănenii iubitori de handbal își vor putea urmări favoriții direct, în sala de joc, începând cu partida de astăzi. Spectatorii pot ocupa doar 25 la sută din capacitatea sălii, ceea ce înseamnă în Polivalentă circa 300 de locuri!                       

În conformitate cu MTS/MS în vigoare, precum și a H.G. nr. 531/2021 cu modificările și completările din 27 mai 2021, pot participa ca spectatori la evenimentele sportive în spații închise (inclusiv copii), persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS COV-2.

Accesul spectatorilor la jocurile de handbal se poate face în urma:

– Predării unei copii a certificatului de vaccinare anti-COVID-19 (pentru care au trecut minim 10 zile de la rapel) sau a copiei rezultatului negativ la testul COVID (RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, antigen nu mai vechi de 24 de ore) sau a copiei certificatului de ieșire din carantină (să nu fi trecut 90 de zile de la confirmare).

– Predării declarației GDPR/pe proprie răspundere. Declarația poate fi descărcată de pe site-ul F.R.H. (www.frh.ro), secțiunea „Documente utile”.

– Efectuării triajului observațional și a termometrizării

– Completării registrului de triaj

Pentru a avea acces în sală, spectatorii trebuie să respecte următoarele cerințe și măsuri de protecție impuse:

− Purtarea măștii de protecție este obligatorie atât pentru accesul în sală, cât și pe toată durata evenimentului sportiv. Masca trebuie să acopere nasul și gura.

− Accesul spectatorilor la meci se va face începând cu 30 de minute înainte de începerea jocului. După începerea jocului nu se va mai permite accesul în sală. Spectatorii sunt rugați să părăsească sala imediat după încheierea jocului.

− La pauza jocului, nu va fi permisă părăsirea săli. În cazul în care spectatorii vor ieșit din sală, nu vor mai putea reintra la respectivul joc.

− Păstrarea distanței de minim 1.5 m este obligatorie în orice zonă din incintă.

− Suporterii au obligativitatea de a ocupa același loc în tribună pe toată durata jocului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here