Fotbal, Cupa României – Inizio Focșani, adversar tare în primul tur!

0
267
  • Miercuri, 28 iulie, de la ora 17:30, Inizio – KSE Târgu Secuiesc, pe stadionul din Gugești

Programul primei etape a Cupei României alcătuit de Federația Română de Fotbal i-a stabilit ca adversară reprezentantei județului Vrancea, Inizio Focșani, pe KSE Târgu Secuiesc, formație care a jucat în campionatul trecut în seria a 5-a a Ligii a III-a. Focșănenii, care vor fi gazde, au optat să dispute meciul de cupă pe stadionul din Gugești, acolo unde au câștigat titlul de campioni ai Vrancei și dreptul de a evolua în Cupa României. KSE este o adversară tare pentru Inizio – în campionat a avut același număr de puncte ca și echipa de pe locul 4, a avut 7 victorii și 8 înfrângeri. Inizio, cu mai mulți fotbaliști de bună calitate în lot, are, însă șansa ei pe care și-o poate valorifica și să urce, astfel, în turul al doilea al Cupei României.

Inizio va conta la meciul de cupă pe același lot cu care a câștigat titlul de campioană a Vrancei: Răzvan Mihalache – Eduard Lăluciu, Mario Ionescu, Ciprian Țîrlea, Claudiu Mihai, Giantinino Tinică, Ștefan Lupu, Cristian Bîra, Andrei Mazilu, Nicușor Chirică, Remus Popa. Rezerve: Florin Ion, Alexandru Cioară, Daniel Mazilu, Laurențiu Paraschiv, Rodinel Stan, Alexandru Berechet, Andrei Manu. La echipă a venit și Cosmin Pasăre care a acuzat, însă, în ultimele zile dureri inghinale, dar conducătorii clubului speră ca percutantul vârf de atac să fie bun de joc la ora meciului.

Despre meciul din prima etapă a Cupei României, Rodinel Stan mi-a spus: ”Știm că va fi un joc dificil, împotriva unei echipe cu tradiție în al 3-lea eșalon, dar asta nu ne împiedică să încercăm să punem probleme adversarilor noștri. Vom da tot ceea ce ține de noi pe teren și vom încerca să câștigăm acest joc. Avem încredere în echipa noastră, chiar dacă pe teren vor intra din primul minut 5-6 copii născuți în anul 2004, de 16-17 ani”.

Cu spectatori, în limitele impuse de normele Protocolului medical!

Partida din prima runda va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 17:30. La meci va fi permis accesul spectatorilor, cu respectarea normelor impuse de Protocolul medical pentru competițiile de fotbal. Pa pagina de facebook a Inizio Focșani acestea sunt precizate, astfel: la acest meci pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului. Pe stadion pentru acest joc au acces persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2. Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate”.

Cu respectarea acelorași norme, va fi permis și accesul presei la jocul de cupă de la Gugești din 28 iulie. Următoarea fază a Cupei României, a II-a, a fost stabilită pentru 11 august 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here