Patru asociații din Vrancea, câștigătoare ale finanțărilor din bugetul Consiliului Județean pentru anul 2021

0
183

Consiliul Județean Vrancea a anunțat încheierea evaluării proiectelor depuse de organizațiile non-guvernamentale pentru obținerea de finanțări nerambursabile alocate de la bugetul local al județului, pe anul 2021, pentru activități non-profit, de interes județean din domeniile: cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu. Suma totală alocată de Consiliul Județean Vrancea este de 200.000 lei.

În urma evaluării celor 7 proiecte înscrise au fost declarate eligibile pentru finanțare următoarele patru proiecte: Asociația ABC Down Focșani, cu proiectul ”Classic for teens” Festival, ediția a II-a”, care a întrunit un punctaj de 99 puncte; Asociația Protha Panciu, cu proiectul Festivalul de Teatru Tânăr ”Ora de teatru”, care a întrunit un punctaj de 78 puncte; Asociația Grow Up Project, cu proiectul Boovie, festival-concurs de book-trailers, care a întrunit un punctaj de 77 puncte; Club Sportiv Addras, cu proiectul Turul Vrancei Road Bike Trophy, care a întrunit un punctaj de 72 puncte.

Conform unui comunicat de presă, alte două proiecte au fost declarat neeligibile, prin neîndeplinirea punctajului minim necesar: proiectul ”Organizarea competiției sportive ”Karate kid” depus de Asociația Club Sportiv Damialan Karate și proiectul ”Viața și opera poetului Florin Muscalu”, depus de Asociația Culturală ”Florin Muscalu”. Și proiectul ”Antrenamentul individual în jocul de fotbal”, depus de Club Sportiv ”Pro Sport” Focșani, a fost declarat neconform, potrivit prevederilor Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri ale bugetului județului Vrancea pentru activități nonprofit de interes județean. Perioada de contestații este cuprinsă între 27.07.2021, ora 8.00 și 28.07.2021, ora 16.00. Consiliul Județean Vrancea urmează să semneze în zilele următoare contractele de finanțare cu organizațiile câștigătoare ale finanțărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here