Păulești. Consultare publică pe tema referendumului pentru înființarea satului Fundătura

0
465

Primarul comunei Păulești, Dănuț Soare (FOTO), a anunțat că duminică va fi organizată o consultare publică pe tema referendumului pentru înființarea satului Fundătura.
“Stimați cetățeni ai „satului” Fundătura! Duminică, 25 iulie 2021, ora 11.00, sunteți așteptați la o consultare publică pe tema organizării referendumului pentru înființarea satului Fundătura. Întâlnirea se va organiza în curtea școlii din Fundătura, pentru a respecta condițiile de distanțare și măsurile pentru prevenirea răspândirii COVID – 19. Vom organiza astfel de consultări și în Păulești și Hăulișca, la cele două cămine culturale, data și ora vor fi comunicate ulterior. Vă așteptăm cu drag!”, se arată în anunțul primarului Dănuț Soare.
Vă reamintim că autoritățile locale din Paulesti au demarat procedurile pentru transformarea cătunului Fundătura în sat component al comunei. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, cel care a făcut și demersurile necesare în acest sens, alături de primarul Dănuț Soare. Pe data de 15 august 2021 va avea loc referendumul pentru înființarea noului sat. Astfel, comuna va avea trei sate: Păulești, Hăulișca și Fundătura. „Cătunul Fundătura va deveni, prin referendum și reorganizarea satului Păulești, sat component al acestei comune. Astfel, comuna va avea trei sate: Păulești, Hăulișca și Fundătura. Am promis și acum ne ținem de cuvânt. A fost una din dorințele acestor vrânceni, dorință pe care mi-au transmis-o în campania electorală și acum, cu sprijinul administrației locale PSD, poate deveni realitate. Pe data de 15 august 2021 va avea loc referendumul pentru înființarea noului sat”, a declarat Nicușor Halici. Deputatul vrâncean spune că doar prin voință și determinare, se pot face lucruri bune pentru oameni. „Sunt născut și crescut în Păulești, iar acest lucru este o mândrie pentru mine. Mă bucură nespus faptul că am reușit să îndeplinesc această dorință a oamenilor din localitate și cred că doar prin voință și determinare, prin dorința de a face lucruri bune putem reuși să aducem oamenilor o viață mai bună, plină de împliniri și satisfacție“, a mai spus deputatul Nicușor Halici, președintele interimar al PSD Vrancea.
Judecătoarea Daniela Matache, vicepreședinte al Tribunalului Vrancea, a fost desemnată președintele biroului electoral de circumscripţie pentru Referendumul din Păulești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here