Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii vor avea sâmbătă primul joc de pregătire!

0
444
  • Pe sinteticul de la Buzău, CSM 2007 va întâlni pe Metalul Buzău, de la ora 9:45

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 continuă pregătirea pe stadionul Milcovul sub conducerea antrenorului Octavian Bucătaru, de la Centrul de copii și juniori, care are, însă, o consistentă experiență în antrenarea formațiilor de seniori, inclusiv a celei focșănene, în perioada de dinaintea desființării din 2012. Octavian Bucătaru a pregătit-o și pe Victoria Gugești pe care a condus-o inclusiv în jocurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a în 2020. Ieri dimineață, însă, antrenamentul a fost condus de Mădălin Predoiu, delegatul echipei, în lipsa lui Bucătaru care a fost la examenul de titularizare în învățământ.

La antrenamente participă întreg lotul care a fost prezent la reunirea din 5 iulie: Alexandru Apenciucesei, Robert Geantă, Sorin Preda și jucătorii de câmp Sorin Săpunaru, Claudiu Juncănaru, Bogdan Panaite, Cătălin Găină, Andu Moisi, Robert Bratu, Răzvan Dragomir, Ionuț Manu, Mihai Andrei Negoiță, Mihai Stancu, Răzvan Gorovei, Sorin Strătilă, Alin Dascălu, Ionuț Salaoru, Brian Lemac, Dragoș Oprea, Andi Hoțoi, Andrei Paizan. La echipă a venit între timp Gabriel Preoteasa, la acea dată fiind reținut acasă din motive personale. Alexandru Taciuc, al cărui contract a fost reziliat pe cale amiabilă, a fost legitimat la Dacia Unirea Brăila, în Liga a II-a.

CSM Focșani 2007 va începe, sâmbătă, 24 iulie, de la ora 9:45, seria meciurilor de pregătire – verificare, la Buzău, unde va întâlni, pe terenul sintetic a cărui suprafață a fost înnoită, pe Metalul, parteneră obișnuită a focșănenilor pentru jocuri amicale. În condițiile în care noua conducere a echipei va respecta programul partidelor de dinaintea sezonului oficial, focșănenii ar trebui să întâlnească, în continuare, pe Sporting Liești, Hușana Huși și Ceahlăul Piatra Neamț. Peste trei săptămâni CSM 2007 va avea joc de Cupa României. Prima etapă a viitoarei ediții de campionat este programată pentru 28 august. Timp suficient pentru ca jucătorii să fie aduși în formă de concurs. Deocamdată, sub îndrumarea lui Octavian Bucătaru, care a fost numit antrenor secund de vechea conducere a secției. Cea nouă, cu antrenor principal Marius Bratu, nu a preluat, încă, echipa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here