ULTIMA ORĂ! Viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu nu a putut face dovada că reprezintă legal CL Focșani. Procesul legat de bugetul municipiului, amânat

0
2072

Curtea de Apel Galați a dat astăzi un nou termen în dosarul privind suspendarea bugetului Municipiului Focșani, o nouă întâlnire între părți urmând a avea loc luni, 26 iulie. Din informațiile noastre, amânarea are legătură cu faptul că viceprimarul „încurcă-lume” Ana Maria Dimitriu nu a putut face dovada că ar reprezenta Consiliul Local Focșani, astfel că instanța i-a mai dat un răgaz să se gândească bine de unde produce cele necesare. De altfel, și CA Galați ne-a confirmat oficial că se așteaptă anumite documente: „În legătură cu dosarul nr. 886/91/2021 vă comunicăm faptul că a fost acordat un nou termen de judecată la data de 26 iulie 2021 pentru depunere înscrisuri”. Practic, cea care se plânge constant că sunt persoane/entități care pun bețe în roate bunului mers al municipiului este de fapt cea care nu prea pricepe cine suntem și unde ne îndreptăm.

În fapt, astăzi, instanța i-a cerut PNL-istei Dimitriu să facă dovada calității de reprezentant al CL Focșani – atât pentru semnarea recursului, cât și pentru susținerea lui, ceea ce ar trebui să se întâmple pe 26 iulie. Aceasta pentru că doamna viceprimar nu are un mandat expres din partea CL Focșani, așa cum prevede legea, astfel încât a fost invocată o excepție de nulitate a recursului. Cam multe cuvinte complicate pentru unii care nu se pricep la altceva decât scandal și istericale. Dosarul mai are un termen stabilit, în august, când ar trebui să se decidă dacă bugetul rămâne suspendat – așa cum a stabilit Tribunalul Vrancea, sau nu. Desigur, mai nou, doamna vice este specialistă în drept, deși nu are vreo calificare cât de mică.
Cum era de așteptat, doamna viceprimar nu are nimic de spus despre situația pe care au creat-o dumneaei și colegii din PNL și USR PLUS, azi continuând a se lamenta că se „luptă” cu funcționarii din Primărie, al căror protest legitim continuă să-l compare cu o „mineriadă”. Asta pentru că, în viziunea „ciumei galbene”, drepturile, inclusiv cele salariale, sunt în moft. În viziunea liberalilor, oamenii nu au voie vreodată să taxeze gafele grave pe care PNL și USR PLUS le-au creat atunci când au impus un buget nefuncțional. Doamne ferește să apeleze cineva la instanță pentru o opinie profesionistă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here