Sediul fostului Ocol Silvic Gugești, scos din nou la licitație

0
316

Licitație deschisă cu strigare în august pentru vânzarea activelor din patrimoniul Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA, prin structura sa teritorială Direcția Silvică Vrancea, amplasate în fond forestier proprietate publică a statului, respectiv sediul fostului Ocol Silvic Gugești și anexe. Prețul de pornire la licitație este de 225.345 lei, pasul de licitat fiind de 11.267 lei. Potrivit anunțului postat de Direcția Silvică Vrancea, terenul aferent sediului fostului OS Gugești are o suprafață de 3.086 mp și este proprietate publică a statului român, ceea ce înseamnă că nu face obiectul vânzării, ci poate fi doar concesionat.

Termenul de înscriere la licitație este data de 2 august 2021, orele 14.30, valoarea garanției de participare la licitație fiind de 11.267 lei, iar taxa de participare la licitație – 200 lei. „Licitația va avea loc în data de 03.08.2021 la sediul Direcției Silvice Vrancea, Municipiul Focșani, și se va desfășura în două etape:

– Etapa l, la ora 10.00, organizată numai pentru întreprinderile mici și mijlocii. Pot paricipa la licitație persoanele juridice cu statutul de întreprindere mică și mijlocie, declarată și certificată ca atare conform Legii nr. 346/2004,

– Etapa ll, la orele 12.00, pentru activele care nu s-au adjudecat în etapa l. Pot participa persoanele fizice și juridice (care nu au statut de întreprindere mică și mijlocie).

Termenul limită până la care se încheie contractul de vânzare – cumpărare este de 10 zile lucrătoare de la data adjudecării. În cazul solicitărilor scrise din partea ofertanților, Direcția Silvică Vrancea asigură accesul la activ și la datele și informațiile de natură tehnică, economică și juridică, în perioada 13.07,2021 – 02.08.2021”, se arată în anunț. OS Gugești a fost desființat conform unei hotărâri a Consiliului de Administrație al RNP – Romsilva, iar în urmă cu câțiva ani prețul de vânzare pentru sediu era de 224 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here