Focșani. Pe ce străzi se lucrează și care sunt următoarele pe lista lucrărilor de resistematizare. Ședință de lucru la primărie

0
1241

    Miercuri, 14 iulie 2021, Primarul Cristi Valentin Misăilă a avut o nouă întâlnire de lucru cu reprezentanții companiilor care execută lucrări în cadrul proiectului ”Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani”. Acest proiect este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4. În cadrul ședinței de lucru, a fost făcută o analiză a lucrărilor executate până în acest moment, stabilindu-se totodată ultimele detalii tehnice pentru viitoarele intervenții.

Astfel, în prezent se lucrează pe străzile Odobești, Bicaz, Bucegi și Brăilei, iar în perioada următoare utilajele vor intra pe străzile Bârsei și Prof. Gh. Longinescu! Următorul calup de străzi pe care se va interveni este reprezentat de Vâlcele, A. Saligny și 1 Decembrie 1918, străzi și trotuare care însumează 2,8 km. Tot în acest an vor începe lucrările și pe B-dul Independenței, pe o distanță de aproximativ 1,2 km.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here