Dosare penale întocmite ieri, pentru patru șoferi prinși băuți la volan, pe șoselele din Vrancea

0
405

La data de 22 iunie a.c., ora 06:23, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care circula pe o stradă din comuna Broșteni.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/L alcool pur în aerul expirat.

 

Totodată, la data 22 iunie a.c., ora 07:18, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au depistat un bărbat, de 47 de ani, din comuna Movilița, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, deși se afla sub influența alcoolului.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,81 mg/L.

 

Tot ieri, 22 iunie, a.c., ora 09:45, un alt bărbat a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, în timp ce conducea un autotursim pe o stradă din cartierul Unirea.

Întrucât persoana în cauză emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,80 mg/L alcool pur în aerul expirat.

 

În jurul orei 20:30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 Calea Munteniei, deși se afla sub influența alcoolului.

Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/L alcool pur în aerul expirat.

 

Cei în cauză au fost conduși la unități medicale pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 23 iunie 2021

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here