Bătaie în trafic, la Garoafa: un șofer de tir a fost lovit cu un obiect metalic, pumni și picioare de șoferul unui BMW

0
4350

O șicană în trafic din vara anului 2019 a degenerat într-o adevărată bătaie, șoferul unui BMW fiind acum trimis în judecată pentru lovire sau alte violențe. Victima acestuia este un șofer de tir originar din județul Bacău, anchetatorii reținând că acesta a fost lovit cu un obiect metalic în față și în spate, apoi cu pumnii și picioarele la nivelul corpului. Conflictul a avut loc în zona unei foste stații peco din Garoafa, șicanele în trafic începând, potrivit declaraților părții vătămate, pe DN2 E85 – la intersecție cu drumul ce duce spre localitatea Ciușlea. După agresiune, chiar partea vătămată a sunat la 112 pentru a anunța incidentul, iar polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul de tir era lovit. Ulterior, partea vătămată a ajuns la spital și și-a scos certificat medico-legal, din care rezultă că a avut nevoie de 7, 8 zile de îngrijiri medicale.

Din ce a povestit șoferul agresat, inculpatul l-ar fi depășit cu BMW-ul după ce a trecut de drumul care făcea spre Ciușlea, s-a poziționat în fața tirului, a început să frâneze și a pornit avariile mașinii și l-a forțat astfel să oprească în zona fostei benzinării. De aici reconstituirea a fost dificilă, dat fiind că partea vătămată și inculpatul au avut variante diferite. Pe de o parte, partea vătămată a povestit că după ce a oprit și a ieșit din tir, inculpatul a coborât la rândul său din mașină având în mână un obiect metalic cu care a început să îl lovească, după care a continuat să îl lovească cu pumnii și picioarele.

Pe de altă parte însă, inculpatul a declarat că șoferul de tir i se păruse „suspect” încă din apropiere de sensul giratoriu de la Tișița, întrucât mergea șerpuit pe mijlocul drumului. Și, pentru că a crezut că celălalt șofer ațipise, a încercat să îi atragă atenția claxonând, însă în apropierea benzinăriei tirul a frânat brusc, astfel că a oprit la rândul său. În continuare, inculpatul a povestit că din tir a coborât un bărbat corpolent și agresiv care avea ceva în mână și l-a împins doar, pentru a se apăra, iar persoana respectivă a căzut. De altfel, această declarație a fost confirmată parțial de persoana care se afla cu inculpatul în BMW, numai că aceasta a spus că inculpatul i-a dat totuși o palmă.

Varianta nu a fost luată însă de bună de anchetatori, în condițiile în care inclusiv polițiștii chemați la fața locului consemnaseră că bărbatul din Bacău era lovit la piciorul stâng, pe spate și obraz, ceea ce nu se putea întâmpla de la o simplă căzătură. Ulterior, chiar dacă nu a revenit asupra declarației, inculpatul a încercat în luna mai a anului acesta, să îi ofere șoferului de tir suma de 2.500 de euro pentru a se împăca, însă ancheta a mers mai departe, chiar dacă partea vătămată nu a precizat în fața procurorilor dacă se constituie parte civilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here