Cîţu a „mutat” Bilieşti din Vrancea în Suceava; Ciolacu: „Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni”

0
4980

Marcel Ciolacu a sancţionat, într-o postare pe Facebook, gafa pe care premierul Florin Cîţu a făcut-o în şedinţa cu prefecţii, atunci când a „mutat” localitatea Bilieşti din Vrancea în Suceava.

„OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU! – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu!

În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi….la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!

În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați!

Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu.

Este clar tuturor acum de ce premierul nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!

P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

 

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/marcel-ciolacu-gafa-premier-florin-citu-carte-geografie-605315.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here