ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! UPDATE! Accident la Bizighești! Trei persoane rănite, după ce o mașină s-a izbit de un TIR

0
3598

Prin apel 112 a fost anunțată producerea unui accident rutier în localitatea Bizighești.Conform apelului, sunt implicate un ansamblu cap tractor și un autoturism, trei persoane fiind rănite.Traficul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE! Se circula alternativ pe sensul Adjud-Focșani. (Comunicat IPJ Vrancea)

 

Ora: 10:30 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DN 2 Focșani – Adjud, pe raza localității Bizighești, județul Vrancea, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și un autoturism. Trei persoane au suferit rănite în urma coliziunii. Traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pentru aproximativ 60 minute.

UPDATE 2! În urmă cu puțin timp a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 producerea unui accident rutier pe DN2 E85, în localitatea Bizighești, în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. Din primele informații, în urma impactului dintre acestea, au rezultat trei victime, una fiind rămasă încarcerată. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și 2 ambulanțe ale Sevciciului de Ambulanță Județean Vrancea.
Întervenția este în dinamică. Vom reveni cu informații
.

Actualizare info: Au rezultat două victime, una fiind încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras din autoturism, o persoană de sex masculin, în vârstă de 85 de ani, politraumatizată prin accident rutier. Un echipaj SAJ a preluat pacientul și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.
Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului. 
(Comunicat ISU Vrancea)

UPDATE 3! O singură persoană a fost preluată de ambulanță. (IPJ Vrancea)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here