VIDEO: Altarul (The Unholy) – avanpremieră la Happy Cinema

0
42

Altarul (The Unholy), un horror excelent, se vede la Happy Cinema. “În Altarul, lucrurile nu sunt aşa cum par,” explică scenaristul-regizor Evan Spiliotopoulos, care produce filmul şi cu Sam Raimi şi Rob Tapert. Pe baza cărţii Shrine scrisă de celebrul scriitor horror britanic James Herbert, Altarul urmăreşte o apariţie supranaturală a Fecioarei Maria din orăşelul Banfield din New England– sau aşa pare. Atunci când adevărul întâmplării este revelat, voinţa unui sceptic este testată faţă de credinţă şi demonic. “Un jurnalist faimos cândva, acum discreditat, Gerry Fenn, care vede supranaturalul ca un mijloc de revenire facilă, dă peste un miracol care pare real dintr-un mic oraş din Massachusetts. El foloseşte povestea pentru a-şi reface cariera, dar pe măsură ce mulţimile de credincioşi disperaţi vin în regiune în pelerinaj, o serie de tragedii mortale îl determină pe Fenn să creadă că aceste miracole pot avea o sursă sinistră.”

În centrul poveştii se află Gerry Fenn, un reporter cu proastă reputaţie care va face totul pentru o poveste, chiar dacă aceasta înseamnă activarea unei afaceri faustiene. “Gerry Fenn este un om fără caracter care se ascunde în spatele unui zâmbet rafinat,” spune Spiliotopoulos. “Cu zece ani în urmă era în vârf – un jurnalist de succes cu o influenţă enormă. Apoi a fost prins fabricând poveşti şi acum vede miracolele din Banfield ca fiind ultima lui şansă de revenire. Gerry Fenn spune întotdeauna că şi-ar vinde sufletul pentru o  poveste bună. În acest caz, este posibil să fi făcut-o.”

Filmul îi are în distribuţie pe Jeffrey Dean Morgan, Katie Aselton, William Sadler, Cricket Brown, cu Diogo Morgado şi Cary Elwes. Scenariul este scris şi regizat de Evan Spiliotopoulos după povestea lui James Herbert, Shrine.

Mai multe pe – https://happycinema.ro/happy-focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here